Informatie

Wil je de informatie uit de brief die je van je leerkracht hebt gekregen nog even nalezen? Download hem dan hier

Heb je toch nog vragen? Kijk dan bij onze veelgestelde vragen of neem contact met ons op!
Een whatsappje sturen naar 06 – 86 82 55 56 kan ook! 
Hoe maak ik met mijn groep kans op een te gekke videoworkshop of een schoolreis naar Duinrell?! 

Wil jij met je groep kans maken op een te gekke videoworkshop van Team Dylan Haegens, zorg er dan voor dat je met jouw groep het hoogste gemiddelde aantal digitale bestellingen ophaalt. Met digitale bestellingen bedoelen wij de bestellingen die jullie ophalen met je groep met de QR-code of met jullie videoboodschappen. De winnaar zal tijdens de livestream op donderdag 1 oktober om 10.00 uur worden bekendgemaakt door Dylan himself. 

Dit jaar maken ook weer 25 groepen kans op een Duinrell schoolreis:

  • 10 schoolreizen voor groepen met de hoogste gemiddelde opbrengst per leerling (papier + digitaal). 
  • 9 schoolreizen voor groepen van de scholen die voor de 5e, 15e en 25e keer mee doen (per categorie 3). 
  • 5 schoolreizen voor willekeurig gekozen groepen.
  • Onder de kinderen die alle vragen goed hebben van de quiz, loten wij 1 winnaar. Deze winnaar mag met zijn/haar hele groep op schoolreis.

LET OP:
- De schoolreis naar Duinrell zal plaatsvinden op woensdag 14 april 2021. Zet deze datum maar vast in je agenda, want misschien ben jij met je groep de gelukkige!!
- Op donderdag 1 oktober 2020 tijdens de livestream maken wij alvast 1 winnende groep die naar Duinrell mag bekend (quiz), woensdag 11 november 2020 worden de overige winnaars bekend gemaakt. Alle winnende groepen krijgen persoonljik bericht.
- Helaas.....de schoolreis is niet voor het Tikibad, maar natuurlijk wel voor alle andere leuke attracties van Duinrell. 
- Op donderdag 1 oktober 2020 tijdens de livestream wordt de winnende groep van de videoworkshop bekend gemaakt. Zij krijgen uiteraard ook persoonlijk bericht.
- De videoworkshop is een 1 uur durende workshop van Rick, Teun, Marit en Dylan. Dit zal plaatsvinden op de school van de winnende groep, of indien nodig via een online verbinding.  
- Alleen scholen die deelnemen aan de Kinderpostzegelactie komen in aanmerking voor de videoworkshop en een Duinrell schoolreis.